Uninor er en attføringsbedrift med hovedkontor på Hovland i Egersund.  Bedriften ble etablert i desember 1990 med de fire Dalane-kommunene, lokale bedrifter og ansatte som eiere.  Idag eies bedriften i sin helhet av Dalane-kommunene.  Uninor-konsernet har avdelinger både i Bjerkreim, Eigersund og Sokndal og omsetter årlig varer og tjenester for rundt kr. 60 mill.

Sammen med datterselskapet Arbeidsskompetanse og Service AS (AKS) engasjerer og kvalifiserer vi rundt 200 personer med ulik kompetanse og erfaringsbakgrunn.  Våre interne utviklingsarenaer omfatter mekanisk produksjon, trevare, montering og pakking samt ulike serviceoppdrag for kommuner, bedrifter og private.

Uninor er kanskje mest kjent som underleverandør til større bedrifter, men har også en del egne produkter, blant annet hundevogn, søppelstativ og hagemøbler/sittegrupper.

Konsernet opererer i brytningspunktet mellom velferd og industriproduksjon.  Produksjonen er nødvendig og viktig for å kunne tilby våre ansatte mest mulig varierte og utviklende arbeidsoppgaver.

Uninor er sertifisert i henhold til ISO 9001.

For mer informasjon om AKS, gå til www.aks-as.no